SENIORS: De ploeg versterken was prioriteit na behoud

mei 21, 2018 Webmaster No comments exist

Toen we op dinsdag 24/04 het nieuws kregen van het provinciaal comité dat we zeker waren van behoud en we dus geen testwedstrijden moesten spelen, waren we uiteraard even euforisch.
De euforie ging snel over in een bezorgdheid. “Beschikken we in ons 25ste jubileumjaar wel over een ploeg om in 3de provinciale te spelen?” Dit in de wetenschap dat Ben Deloof en Bart Clibouw hadden aangekondigd om terug naar KBOB te stappen gezien die volgend jaar terug starten met een ploeg in 4de provinciale.

We bleven over met een kern van 9 spelers maar het is een zeldzaamheid om deze samen op het veld  te krijgen. Enkele spelers volgen zware studies, anderen werken in ploeg, … de conclusie is dat we dus wel over de kwaliteit beschikken maar niet over de aantallen om mee te draaien in 3de.

Coach Filip Ceulemans ging dus samen met het bestuur op zoek naar broodnodige versterking.
Een maand verder kunnen we wel stellen dat we in ons opzet geslaagd zijn:
Jan Tytgat (Ruddervoorde); Niels Bulteel (Duva) en Rooderick Taillaert (Duva) hebben reeds hun krabbel onder het papierwerk gezet en verdedigen volgend seizoen onze kleuren. Ook tonen nog twee spelers interesse maar we wachten momenteel op het afronden van hun mutatie.

Coach Filip wil ook stilaan onze eigen jeugd meer gaan betrekken in onze eerste ploeg!

Een jubileumjaar om naar uit te kijken dus!

Wordt vervolgd….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *