Leuven Winter Games 2017

december 29, 2017 Webmaster No comments exist

Op donderdag 28 en vrijdag 29 december vond de derde editie plaats van de Leuven Winter Games.

Basketbalclub Peugeot-Oostende Oudenburg was er op donderdag vertegenwoordigd door onze voltallige U14. Na een nipt verlies in de openingsmatch, wonnen ze de 3 volgende wedstrijden met duidelijke cijfers.  Goed voor een 2de plaats! Proficiat!

Op vrijdag was het de beurt aan onze U16.  Zij namen er deel met een delegatie die bestond uit spelers van onze U16A en U16B. In een sterke poule weten ze één van de vier wedstrijden te winnen en eindigen ze toch nog op een verdiende gedeelde 3de plaats in een poule van 5!

Proficiat met jullie vechtlust en inzet.

Bedankt aan alle aanwezige spelers en ouders maar ook aan de Leuven Bears & Flanders Basketball Events voor de uitnodiging en de goede organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *